Veistosvalmennus – tehokas tapa muodostaa

Lihaksen rakentamisen loppuvaiheessa lähes jokainen lääkäri kiinnittää huomiota harjoitteluun, jolla pyritään parantamaan kuvan estetiikkaa ja saavuttamaan riittävä lihaksen erottelu vähentämällä ylimääräistä rasvakudosta ja poistamalla tarpeetonta ihonalaista vettä. Koulutusprosessin asianmukainen optimointi edesauttaa epäilemättä unelma-arvon saavuttamisprosessia ja saavutetun tuloksen saavuttamista.

Valitse tavoite!

Vakavaraisuussuunnitelma kattaa kahden tai kolmen kuukauden ajanjakson. Tänä aikana vähennämme vähitellen kaloreita ja lisätään erilaisia ​​aerobic-muotoja tai voimakasta koulutusta. Koko prosessi vaatii paljon itsekuria ja keskittymistä lopulliseen tavoitteeseen. Kuinka kouluttaa “veistokselle”? Kalorikuolemanvaihdos on yksi vaikeimmista, minkä vuoksi tärkeä näkökohta on koulutussuunnitelman harkittu rakentaminen. Suosikkiharjoitusten ja oikean määrän uudistamisen ansiosta voimme käydä läpi tämän ajanjakson keskittymisessä ja itsetuntemuksen ilmapiirissä. Jopa lihaksen vaskularisaation ensimmäiset oireet mahdollistavat motivaation merkittävän lisääntymisen ja ajaa koko pelkistysprosessin. Tämän ajanjakson aikana on erityisen hyvä suorittaa harjoituslehti, jossa me säännöllisesti kehitämme edistystä. Pieni vaiheet -menetelmä saavuttaa tavoitellun tavoitteen.

Veistoksen harjoitukset – pääoletukset

Koulutuksen tehokkuus veistoksella määräytyy useiden tärkeiden tekijöiden perusteella. Tärkein näkökohta on korkean intensiteetin pitäminen koko koulutuksen ajan. Voimme saavuttaa tämän vähentämällä harjoitusten ja sarjojen välistä aikaa. On myös tärkeää ylläpitää harjoittelutilavuutta tai hellävaraista painon manipulointia riippuen voimaa. Monissa ihmisissä vähennyksen aikana vahvuus vähenee hieman. Tämä ei kuitenkaan ole sääntö. On syytä muistaa, että keho ei toimi lämpimän mukavasti. Yritetään kuitenkin säilyttää painot rakentaa lihasmassaa mahdollisimman paljon. Tämän ansiosta kehomme saa jatkuvasti kasvun ärsykkeen, mikä mahdollistaa optimaaliset tulokset ajan mittaan.

Miten kouluttaa veistosta

Aerobisen tai anaerobisen harjoittelun sisällyttäminen harjoittelusuunnitelmaan palaa tehokkaasti ihonalaiseen rasvaan. Se nopeuttaa solujen aineenvaihduntaa ja pakottaa kehon metabolisoimaan nopeammin. Kardio-koulutuksen määrä on mukautettava tiettyyn ajanjaksoon ja nykyiseen muotoon. Tämän koulutuksen muodon suuri etu on mahdollisuus harjoittelusuunnitelman vapaaseen manipulointiin. Jos paino on paikallaan, voimme lisätä yhden tai kaksi yksikköä ja tarkkailla vaikutuksia peiliin ja painoon. Jos kuitenkin meistä tuntuu väsyneeltä, voimme vähentää yhden tai kaksi yksikköä samanaikaisesti laskemalla kaloreita päivittäisestä kysynnästä.

Suojaa lihaksia!

Vähennysjakso on erittäin kova keholle. Se liittyy kuivatukseen ja vähentää kaloreita. Tänä aikana on helpompi loukkaantua tai ylikuormittua. Jotta ruumiisi voitaisiin suojata vähentyneiltä negatiivisilta puolilta, on muistettava riittävä proteiinin syöttö – jopa 2,4 grammaa kilogrammalta kehon painoa. Tämä suojaa lihaksia kortisolista ja auttaa optimoimaan kaikki anaboliset muutokset, jotka tapahtuvat kehossamme. Proteiinin lisäksi on syytä ottaa joukko vitamiineja ja kivennäisaineita, kuten:

  • D3-vitamiini ja K2
  • magnesiumia
  • omega-3 tai tran
  • beta-karoteenia
  • kreatiini

Rasvanpolttamisprosessi optimoidaan ruokavalion avulla. Sen pitäisi olla perusta unelmamuodon saavuttamiselle. Jäättäen kalorijakauman, kannattaa keskittyä korkealaatuisiin tuotteisiin, jotka yhdessä edellä mainitun lisäravoitteen kanssa auttavat suojaamaan kehoasi katabolia vastaan. Tänä ajanjaksona kannattaa valita matalat jalostetut tuotteet, runsaasti mikro- ja makro-elementtejä sekä vitamiineja.

Tieto huipentuu

Veistosvalmennus on yksi elementteistä rakentaa unelmasi. Tarkkaavalla tavalla, se helpottaa läpi koko prosessin, jolloin se on kaikkien muiden toimintojen perusta. Käsittelemme ennen kaikkea kalorijäämän hallintaa, manipuloimalla sydämen määrää ja ravitsemalla ja uudistamalla. Tänä aikana kannattaa sisällyttää tuotteita, jotka parantavat unen laatua, kuten ZMA tai Gaba-500, täydennykseksi. Nopeampi uudistaminen tänään on parempaa koulutusta huomenna. Muista, että hallitset kehoa koko tämän ajanjakson ajan, tarkkaile niitä painosta ja peilistä ja käytä tervettä järkeä.